Dragi študentje!

Za vse uporabnike študentskih bonov, ki že koristijo posebno obravnavo smo pripravlli poseben paket ugodnosti – Govindas klub – Študent.

Študentski Meni

(Glavne jedi + juha + solata + 1 SLADICA GRATIS)
(SUBVENCIJA + DOPLAČILO 3,50 €)

Od 1. SEPTEMBRA 2016 dalje vas pričakujemo s posebno ponudbo, ob kateri boste res lahko uživali do popolnega zadovoljstva.
Na največji, 5-delni krožnik, lahko naložite bogato ponudbo iz solatnega in toplega bara, 1 sladico pa lahko denete v mali razdelek na krožniku. Poleg velikega krožnika vam pripada še juha v posebni skodelici.

Prosimo, upoštevajte, da je en krožnik namenjen samo eni osebi. Lahko si naložite, kolikor mislite, da lahko pojeste v restavraciji.

Ni dovoljeno odnašati hrane domov. Hvala za zaupanje in razumevanje.

Želimo vam dober tek!

Vsi uporabniki študentskih bonov v restavraciji Radha Govinda že koristite posebno obravnavo. Vsak teden za vas pripravljamo 180 vrst različnih jedi iz bogatega solatnega, sladkega in toplega bara. Ker imamo samopostrežni sistem, vam omogočamo, da si lahko jedi, ki jih pripravljamo za vas izbirate sami, ter si izbrane jedi naložite na krožnik do polnega zadovoljstva, kolikor lahko pojest v restavraciji. Pri tem vas želimo obvestiti, da za en študentski bon lahko je samo en študent in jedi ni dovoljeno odnašati domov. Vaše kosilo je za leto 2019/2020 s strani države RS subvencionirano z 2,63 evra in vaše doplačilo za študentski bon v restavraciji Radha Govinda, pa samo 3,50€

S 1.1.2019 je subvencija za študentske bone 3,50€.

Skupna vrednost kosila je 6,13 €. Redna cena kosila, ki vam ga nudimo je 11,00 €, kar pomeni, da že uživate cca. 40% popust!

Tako za vas ne veljajo akcije in popusti z naslova rednega Članstva Govinda’s kluba.

Kljub temu, smo tudi za vas pripravili posebne ugodnost.

Brezplačno vam nudimo sladico po izbiri. Prijavnico lahko izpolnete TUKAJ ali pa jo izpolnite v restavraciji.

Obvezno napišite, da želiti postati član Govinda’s klub – Študent, saj vam bomo le tako ponudili ustrezno ugodnost.

Za nas ste zelo pomemben gost, zato se bomo še naprej trudili, da izpolnimo vaša pričakovanja.

V restavraciji Radha Govinda poznamo pot do vsakega študentskega

Vaša ekipa Radha Govinda