Združimo moči, pomagaj tudi ti!

Dragi gostje!

Restavracija Radha Govinda je v osmih letih delovanja, v sodelovanju s slovenskim humanitarnim društvom Hrana za življenje, s toplimi obroki razveselila že več kot 70.000 pomoči potrebnih. Restavracija namreč vsak dan podari od 20 do 30 obrokov v posebni, dvojni embalaži, ki ohrani jedi tople.

Socialna stiska narašča in potrebe po kakovostnih toplih obrokih se povečujejo, zato vas v imenu vseh, ki potrebujejo pomoč, vabimo, da se nam pridružite. Združimo moči in skupaj pomagajmo!
Sestavine za en obrok stanejo približno 2 evra. Vabimo vas, da prispevate 2 evra in s tem priskrbite topli obrok nekomu, ki ga potrebuje.

Ekipa restavracije bo iz zbranih sredstev pripravila hrano, humanitarno društvo pa bo, v sodelovanju s centri za socialno delo, poskrbelo, da bodo topli obroki prišli v prave roke.

Da bo vse skupaj bolj osebno, lahko na listek napišete sporočilo, ki ga bomo nalepili na topli obrok. Tako bomo prenesli vaše dobre želje tistim, ki bodo obrok dobili, oni pa bodo lahko napisali sporočilo v zahvalo.
V restavraciji bosta dve tabli – ena z vašimi sporočili in ena s sporočili vaših obdarovancev. Pod tablo bo škatla za prispevke, v katero prispevate 2 € (seveda lahko tudi več) in na listek napišete sporočilo, ki ga prilepite na tablo.

Zvečer istega dne bodo prostovoljci humanitarnega društva spakirali obroke, nalepili vaše sporočilo na embalažo in dostavili obroke tistim, ki jih
potrebujejo.

Vsak mesec vas bomo obveščali, koliko kosil smo podarili s skupnimi močmi, tako da bo vse skupaj transparentno.

S klikom na spodnji gumb (DONATE) lahko kar naši spletni strani preko paypal-a donirate 2 €.

V imenu vseh, ki potrebujejo pomoč, ekipe restavracije Radha Govinda in prostovoljcev društva Hrana za življenje se vam iskreno zahvaljujemo.

 

 

RADHA GOVINDA – MNENJE / PRIPOROČILO

Sem Andraž Lamut, vrhunski športnik državnega razreda Olimpijskega komiteja Slovenije. Že 20 let se aktivno ukvarjam s športno gimnastiko. Moja tekmovalna disciplina je mnogoboj, (zajema 6 orodij – parter, konj z ročaji, krogi, preskok, bradlja in drog). Tekmujem v članski konkurenci kot član državne reprezentance na mednarodnih tekmovanjih in na državnem nivoju. Treniram 2x dnevno po 2 – 3 ure, kar tedensko nanese okoli 25 ur treninga.

Kot vrhunski športnik se zavedam pomena ustrezne prehrane za doseganje svojih ciljev. V prvi vrsti se zavzemam za šport kot zdrav način življenja, ne le pri vrhunskih, temveč tudi rekreativnih športnikih. S tem je neposredno povezana zdrava prehrana, kateri v sodobnem (pre)hitrem načinu življenja posvečamo vse manj pozornosti. To pa neugodno vpliva tako na telo kot tudi naše umske sposobnosti in sčasoma vodi v splošno izčrpanost, slabo počutje in razvoj bolezni.

Vitalnost in energijo na treningu dosegam z ne-mesno prehrano in že nekaj časa sem iskal primerno restavracijo, ki bi izpolnila moja pričakovanja v zvezi s kvalitetnimi obroki, ki bi bili primerni tudi za vrhunskega športnika. V restavraciji Radha Govinda me je pritegnila v prvi vrsti predanost in zavzetost, s katero zaposleni pripravljajo hrano. Odnos do hrane je pomemben faktor, ki pripomore k dvigu kvalitete življenja in le malo restavracij posveča toliko pozornosti sami pripravi hrane. Obroki, ki jih ponujajo, so kvalitetni in bi jih priporočal tudi vsem ostalim vrhunskim športnikom, ki želijo dosegati odlične rezultate in rekreativnim športnikom, ki želijo premagovati meje svojih zmožnosti na poti k zdravemu življenjskemu slogu.

Zelo podpiram tudi prizadevanja restavracije, da pripomore k zagotavljanju kvalitetnih toplih obrokov socialno ogroženim v okviru projekta Hrana za življenje. Kvalitetna hrana je ena izmed temeljnih človekovih pravic in brez nje ni življenja. Zato spodbujam vse, ki ste pripravljeni pomagati, da prispevate svoj delež k tej zgodbi in s tem narišete nasmeh na obraz tistim, ki ga potrebujejo. Vse to govori o dejstvu, da je Radha Govinda restavracija, kjer je doma srčnost, skrb za sočloveka pa njihova temeljna vrednota.

Lep pozdrav,
Andraž Lamut