Klasični meni

vključuje jedi, ki jih imate radi. Izberete jih, kadar ne želite eksperimentirati. Okusi so vam poznani in ste jih vajeni. Vse jedi so prirejene z vegetarijanskimi sestavinami, tako da lahko še naprej sledite tradiciji.
Nedeljska vege pojedina
1. JUHA: bistra juha z domačimi tankimi rezanci, korenčkom in peteršiljem
2. PRILOGA: praženi krompir s peteršiljem
3. ZELENJAVNA PRILOGA: dušeno korenje, brstični ohrovt, cvetača, arašidi, zabeljeno z drobtinami
4. SEJTAN PO DUNAJSKO: sejtan, paniran v čičerikini omaki in krušnih drobtinah, z limono
5. PANIR PO DUNAJSKO: domači sir, paniran v čičerikini omaki in krušnih drobtinah, z limono
6. SOLATA: endivija, radič, polivka iz jogurta, bučnega olja, soli in limoninega soka
7. SLADICA: BAJADERA – domači piškoti, orehi, …
8. LASSI (jogurtov napitek): domači jogurt, žafran, rožna vodica, sladkor
Naročila sprejemamo po elektronski pošti restavracija@radhagovinda.sivsaj 5 delovnih dni pred prevzemom. 
Minimalno naročilo je za 20 oseb. Cena menija na osebo: 15 evrov.
Postrežba na lokaciji: 50 €

 

2. Pasulj Radha Govinda
1.PASULJ: beli fižol, dimljeni tofu, rdeča paprika
2.KRUH: polnozrnate bombice
3.SOLATA: izbor iz solatnega bara
4. SLADICA: izbor iz sladkega bara
Naročila sprejemamo po elektronski pošti restavracija@radhagovinda.sivsaj 5 delovnih dni pred prevzemom. 
Minimalno naročilo je za 20 oseb. Cena menija na osebo: 10 evrov.
Postrežba na lokaciji: 50 €