Letošnji Valentin je bil še posebej všečen, mar ne. Dan je bil lep, sonce je sijalo, še martinčke je zamikalo, da bi predčasno pokukali na plano – prav gotovo le zato, da bi ugotovili, kaj neki se dogaja v kotlini ljubljanski, da tako lepo diši, da o pozitivni energiji, ki je prežemala mesto, sploh ne govorimo.

In dogajalo se je zares. Dnevi priprav in premlevanja idej so pripeljali h koncu in ta dan je sledila le še izvedba.

Pa so se prve romantike dogajale že preko dneva, da ne bo pomote. Srčasti balončki so lebdeli v zraku, rožice so risale nasmeške na obrazih naših dam, glasba je bila vse naokrog, meni pa je bil kot vselej zapeljiv in slasten.

A je tisto glavno šele sledilo.

Ko se je dan začel prevešati v večer, smo najprej malce ‘zaromantizirali’ svetlobo. Taka pridušena in pa topla rdečkasta nas je oblekla, in že takoj nam je postalo lepše. Na mizicah smo uredili pogrinjke, jih posuli z laticami rdečih vrtnic, umestili nanje nemški eko šampanjec, in vas spremili do miz.

Večer je bil začet. Plesalke so nam priplesale Indijo in zgodbe, jedi so čarale naprej in vse utapljale v okusih daljnih bližnjih krajev, šampanjec se je vil v potokih, in navdušeni pogledi so kresali iskre vsepovsod.

Da smo mislili zares, smo si prebrali s kartic. In da čutimo prav to, so izdajale oči.

Posedeli smo, kar nekaj ur smo se družili skupaj. Če ne bi noč priganjala na svoje konce, bi raje ostali in še malce klepetali o globini, ki nas veže.

Tak je bil ta naš večer. Lepo smo se imeli, čudovito jedli in pa pili, in nasploh se veselili praznika vseh src. Spodaj boste našli slike in pa komentarje, kak utrinek in spominek, vsekakor pa velja: na snidenje prihodnji Valentin, ko bo program, večerja in kdo fin!

Valentinova galerija slik 2014

Nekaj vtisov udeležencev Valentinovega večera

Prvič sem bil na Valentinovem praznovanju in praznoval sem ga lahko s svojo ženo v svoji najljubši restavraciji. Ker nisem vedel, kam me pelje, sem bil res prijetno presenečen. Lep zaključek dneva. Hvala vsem, ki ste nas razvajali, Jože

Čudovit zaključek petkovega večera in Valentinovega dne. Restavracijo Govinda’s že poznava, presegli so najina pričakovanja s še odličnejšo hrano, z intimnim vzdušjem, s čudovito plesno predstavo ter odlično gostoljubnostjo. Hvala za čudovit večer! Tina

Valentinovo sporočilce : ”Ko gledam v nebesa, na vratih si ti”. ”Ko mislim na angela, čuvaš me ti”.