Veliko dvojno praznovanje – Radha je prišla h Govindi in praznovanje 6. obletnice restavracije

25. marec je bil res poseben dan. Zunaj je divjala dežna ujma, zdelo se je, kot da krog vogalov vije veter iz Sibirije, in nasploh smo malce skeptično pogledovali k vratom, kaj se bo zgodilo.

A še predno je odbila enajsta ura, ste že čakali pred vrati v množini. Kaj kmalu je bila restavracija napolnjena do sten. Iz zvočnikov je plapolala glasba, na obrazih smeh iz smetane in Radharani je blestela v soju lučk. Praznovanje je pričelo.

Šesto obletnico smo praznovali, in naj se na tem mestu zahvalimo vsem vam, ki ste nam že vsa leta zvesti, ali pa ste to šele postali, kajti le zaradi vas je vse, kar je pri nas, sploh tu. Šest let res ni več mačji kašelj, predvsem je pokazatelj, da smo na ‘tapravi’ poti ter da smo vam všeč. Naš cilj je prvi zadovoljstvo gostov in veseli smo vas prav vsak dan.

Že od prvih dni vas prvi ob vhodu sreča Govinda, naš prelep črni gospod. V torek smo poskrbeli tudi zanj. Iz daljnega Jaipurja v Indiji, od koder zdaj že tisočletja hodijo najlepše Krišnine neveste, smo mu dali pripeljati mlado ženo, tako lično, zalo in prekrasno Radharani. Potovala je celih 10 dni, in ko je končno vstopila v prostor in pa k njemu, se je zdelo, kot da je za polovico zrasel, iz same sreče in ponosa, ker je cela tako lepa.

In Radharani je očarala še vas, saj ste ji mnogi zaželeli dobrodošlico z dišečo ghee lampico. Naj pohvalimo še strašne ekspertize iz šivanja, ki so poskočile koj, ko so izvedele o njenem prihodu ter da potrebuje praznično obleko. Še celo gospa iz Latvije se nam je oglasila in se ponudila za pomoč. Brez njenih mer je šivala obleko, in glej to čudo, ko je Radharani prišla na pomerjanje obleke, ji je vse pristajalo kakor ulito!

Na praznovanju pa so naši kuharji kar zasijali. Vsake toliko so privihrali iz kuhinje in nas razveselili z novo zvrhano posodo dobrot. Njim gre vsa zahvala za prelep dogodek, zadovoljstvo gostov in prijeten dan.

Čudovita tortica in mango lassi sta bila uspešnici, prelep obesek Radhe in Govinde pa je tudi našel pot do vsakih ključev

Naj se na tem mestu prav vsem vam, prek 350 vas je bilo, zahvalimo za obisk na ta poseben praznik in vam hkrati že kar danes izrečemo vabilo na še večje praznovanje leta 2015!

Hvala in pa Vabljeni!

GALERIJA SLIK

Še zahvala sponzorjem: ghee za pripravo gheevik smo pripravili iz čudovitega Zlatega gheeja, prelepe obeske Radhe in Govinde pa so samo za vas izdelali v podjetju K-print d.o.o. iz Kranja