Družina Radha Govinda se širi. Svoje kuhalnice bomo z neizmerno ljubeznijo vrteli še pogosteje. Zato vas vabimo, da se nam pridružite in razvajate svoje telo in duha z našimi vegetarijanskimi poslasticami. Do teh boste predvidoma od sredine aprila dalje dostopali ne samo v naši restavraciji na Žibertovi v Ljubljani, pač pa tudi v našem Vegeposlaništvu v Btc-ju. Za vaše vege potovanje na Vegeposlaništvu ne potrebujete niti potnega lista niti vizumov, pač pa samo željo po odlični hrani. Od aprila bo vse še lažje. Dobili se bomo na kraju, kamor gremo po nakupih in opravkih. Morda v četrtek zvečer s prijateljem na bowling, s prijateljico pa na kavico ali na masažo. Ali z otroki na celodnevno sobotno plavanje. Torej v Majhno mesto velikih nakupov. V BTC-ju se bomo nahajali na južnem delu tržnice, v prijetni leseni hiški, kjer je že danes priljubljeni ”street food market”.

Za vse, ki vas pot zanese v Malo mesto velikih nakupov, bo naša hrana še bolj na dosegu roke. Le kdo se po deževnem aprilskem dopoldnevu ne bi ustavil v našem Vegeposlaništvu in si dan razsvetlil z našim priljubljenim mlečnim balaramom? V vročih poletnih dneh se boste lahko iz vračanja s tržnice osvežili z našim mangovim lassijem, ki mu svežino daje krasna aroma kardamoma; v vse krajših jesenskih dneh in ljubljanski megli vam uteho dajejo naše presne in veganske tortice. Za vse, ki ne veste, kam na okusno malico, ki vas bo napolnila z energijo in vam dala moči, da nadaljujete delovni dan, je odgovor kot na dlani. Od aprila dalje ste vabljeni k nam, kjer vam bomo ponudili vse: od svežih dišečih juhic, do pestre izbire glavnih jedi, do solat z različnimi vrstami slastnih prelivov, tudi odlično vegetarijansko majonezo. Razvajali se boste lahko z našimi priljubljenimi indijskimi delikatesami, še posebej v hladnih dneh pa vam bodo zagotovo teknile naše jedi na žlico. Še več: za vse tiste, ki ne morete iz svojega delovnega mesta ali pisarne, ali ste doma in se vam ne ljubi ven, pa si zaželite obrok, pripravljen s pozitivno energijo, vam malico ali kosilo tudi dostavimo. Pri nas boste na svoj račun prišli tudi vegani.

Ne samo, da se boste pri nas lahko okrepčali in zadovoljili vaše brbončice. Kulinarično razvajanje si lahko privoščite tudi kasneje doma, saj boste lahko kupili našo odlično Gopalado in jo na kruh namazali svojim otrokom, (zvečer pa ob gledanju dobrega filma skrivaj še sebi), ali pa ghee, ki ga izdelujemo sami in je narejen iz preverjenega in izključno slovenskega nehomogeniziranega masla. Lahko si kupite tudi naše odlične testenine in jih pripravite kot okusen obrok doma, s prilogami po vaših željah. Če praznujete obletnico ali rojstni dan, se lahko nekaj dni prej oglasite v našem vegeposlaništvu in si naročite slastno presno torto.

Zato nas od aprila dalje le poiščite tudi v ljubljanskem BTC-ju in poskrbeli bomo, da se boste počutili kot doma. Novico delite tudi s svojimi prijatelji in znanci, na našem blogu in FB profilu pa vam bomo še sporočili točen datum odprtja nove restavracije. To pa še ni vse: na dan odprtja bo vsa hrana brezplačna. Zato vas odprtih rok pričakujemo. Pridite in skupaj praznujmo novo poglavje restavracije Radha Govindas.

”Sadje, zelenjava in mleko v različnih oblikah se lahko ponudijo Gospodu, in ko Gospod sprejme naše darove, se častilec lahko udeleži prasāde, ki bo omilila vse trpljenje v našem prizadevanju za obstanek.”

~ SB 1.13.47

btc a5_2-01