Ekipa

 

Sar Basakhi Gopal Das

Sar Basakhi Gopal Das

(glavni menedžer)

Med prijatelji znan kot »Sakši«, Gopal Das iz Bengalije skrbi za vse vidike in dejavnosti restavracije. Sodeluje z vodjami posameznih oddelkov in tako skrbi za ugodno in, sproščeno počutje gostov med obiskom. Sakši je alfa in omega restavracije ter pozna vse njene vidike in načine delovanja.

Jelena Žervanov

Jelena Žervanov

(vodja prodaje)

Jelena je običajno prva oseba, ki jo gostje zagledajo ob vstopu v restavracijo. Vsakega gosta dočaka z nasmehom in ljubeznivostjo ter ustreže tistim, ki potrebujejo pomoč in smernice. Predano skrbi, da gostje med bivanjem v restavraciji doživijo nepozabno ugodje in edinstveno izkušnjo.

Bidur Nath Das

Bidur Nath Das

kuhar

Aleksandra Kotseva

pomivalka

Saša Žervanov

Saša Žervanov

(glavni kuhar)

Saša je kuhar z več kot dvajsetletnimi bogatimi izkušnjami v pripravi veganske in vegetarijanske hrane. Je brezhiben organizator dela in vodja kuhinjskega oddelka. Strokovnjak za torte in presno hrano je vedno dobro razpoložen.

Deva Dragica Salmon

Deva Dragica Salmon

blagajna - btc

Biswas Partha Protim

Biswas Partha Protim

kuhar

Borut Carl

Borut Carl

kuhar - btc

Borut je izvrsten organizator dela, saj so za njim večletne izkušnje uspešnega menedžmenta v Berlinu, kjer je vodil ašram. Predan je svoji kuharski spretnosti, s svojim humorjem pa vzdržuje veselo delovno ozračje.

Mitja Bitenc

Mitja Bitenc

(direktor)

Poleg vodenja podjetja Rudra Simha d.o.o. vodi tudi vegetarijansko kuharsko šolo in organizira enodnevne kuharske tečaje. Neprestano se trudi izboljšati ponudbo restavracije z raznimi programi in ugodnostmi. Skupaj z ekipo skrbi, da vsakdo, ki obišče restavracijo, odide z nasmehom na licu. Kadar pridejo radovedni novinarji, se potrudi, da dobijo ustrezne informacije in odgovore. Vedno je pozitivno naravnan in poln elana.

Njegov življenski slogan je : “Največja ovira do odličnosti je zadovoljnost z dobrim.”

 

Coston Jay Yosia Winene

pomočnik kuharja

Manca Bitenc

Manca Bitenc

(pomočnica direktorja)

Manca je polna energije. Zelo izstopata njen temperament in strast po ustvarjanju. Poleg tega, da posveča veliko pozornosti izdelavi slaščic, ki se za vas vsak dan vrtijo v sladki vitrini, je sposobna opravljati dela na različnih delovnih mestih. Tako je v veliko pomoč v pisarni, pri blagajni, v kuhinji in sploh povsod, kjer je potrebno. Je kot multipraktik. Enostavno odlična. Skupaj z možem Mitjo Bitencem že vrsto let uspešno vodita podjetje Rudra Simha d.o.o. in restavracijo Radha Govinda.
Stjepan Kozina

Stjepan Kozina

kuhar - btc

Beba Hatipović

Beba Hatipović

pomvalka