SRČNO DOBRODOŠLI!

 

Dobrodošli v naši spletni trgovini s slastnimi hišnimi izdelki Radha Govinda ter izdelki, s katerimi bo zdravo kuhanje postalo užitek. Pri nas dobite tudi odlične ideje, da razveselite sebe in vaše najdražje s tečaji in dogodki polnimi sveže in pozitivne energije.

Testenine

Naše hišne testenine Radha Govinda vas ne bodo pustile ravnodušnih. To so najkakovostnejše ročno izdelane testenine naše domače proizvodnje, ki so plod naših dolgoletnih kuharskih izkušenj in jih odlikuje nežen svilnat okus. Izdelujejmo jih z ljubeznijo, zato imajo svoj karakter in dušo.

Ghee

Radha Govinda ghee (prečiščeno maslo) domače ročne izdelave je pripravljen iz najboljšega masla slovenskega porekla.

BON ZA 10 EUR, 20 EUR ali 50 EUR

Podari sebi, prijateljem ali sorodnikom bon, ki razveseli prav vsakega. Velja za vse vrste naše ponudbe v obeh naših restavracijah, Radha Govinda in Mandala, za vse naše izdelke in naše najboljše vegetarijanske in veganske kuharske tečaje daleč naokoli.

PREDPASNIK

Kakovosten predpasnik, ki vam bo še leta prinašal veselje pri vaših kuharskih dogodivščinah. Je tudi krasno darilo za vaše najbližje, za doplačilo lahko poleg našega logotipa po želji dodate tudi vaše ali ime obdarovanca. Seveda pa ga boste lahko s pridom uporabljali tudi na naših zelo obiskanih kuharskih tečajih vedske vegi in veganske kuhinje.

Klubska kartica s pologom

Že ob včlanitvi v naš klub z brezplačno kartico dobite 5 % popust na vse nakupe pri nas, tako v obeh restavracijah kot tudi na vse naše ostale izdelke in tečaje – izbira je res velika. Za enkratne pologe na kartico pa vas nagradimo s še večjimi ugodnostmi. Se splača!

Domači izdelki Radha Govinda

Prikazovanje 25–27 od 27 rezultatov