RADHA GOVINDA SMO LJUDJE!

Prihaja izjemna priložnost, da vsi postanemo del uspešne zgodbe RADHA GOVINDA.

Akcija se je zaključila 30.9.2015 !

Pred nami je skupen projekt. Pot današnje restavracije Radha Govinda ( po domače Govinda’s) se je rodila iz veselja do kuhanja

Že kot otrok sem rad kuhal in takrat so vsi v šali govorili: »Ta bo kuhar!« Kasneje, kot najstnik pa sem se začel spogledovati z duhovnostjo in razumel, da moram v življenju doseči največ; v karieri in samozpoznanju.

 [toggle Title=”Preberi več…”]

Šest let sem preživel kot menih v samostanu. Tam sem se naučil veliko skivnosti življenja, ki so današnjem načinu bivanja in razmišljanja tuje. Seveda, svoj kuharski talent pa sem zelo nadgradil in osvojil veliko načel tradicionalne vegetarijanske kuhe, ki temelji na principih vedske kuhinje. Učil sem se tako rekoč iz neposrednega izvora, od samih mojstrov vegetarijanske kuhinje.

A moja želja je bila vedno imeti svojo restavracijo, ki jo bom lahko skupaj ustvarjal z zadovoljnimi gosti.

Tako sem najprej ustanovil kuharsko šolo. Izjemen odziv udeležencev me je spodbudil k naslednjem koraku, dostavi vegetarijanske hrane. Takrat pa se je šele res začelo!

Ljudje so me vsak dan spraševali, kdaj bom odprl svojo restavracijo? Vedel sem, da je čas pravi in s prijateljem, poslovnim partnerjem, sva kljub negotovim časom zagrizla v trd oreh. On je investiral, jaz kuhal. Kuhali smo, razveseljevali ljudi, ustanovili uspešen klub, redno prispevali hrano tudi dobrodelcem in… plačevali najemnino. Danes, po sedmih letih ugotavljam, da nam je skupaj uspelo!

Pripravljeni smo na naslednji velik korak, pri čemer pa glavno vlogo igrate vi, gostje in člani kluba.

Zgodbo restavracije Radha Govinda ustvarjamo skupaj: zaposleni in gostje. Prihajajoča prijazna poteza nam bo omogočila odkup prostorov, članom kluba pa ugodnosti, ki jih svojim gostom ni ponudila še nobena slovenska restavracija.

Vsakemu članu, ki na svojo člansko kartico položi 200€ podarimo 50 dodatnih. Skupaj torej 250. Poleg tega kot član pridobite še 9% popust na vse artikle in storitve v restavraciji. Tako bo skupna vrednost na vaši kartici najmanj 273€.

Vsakdo, ki bo v tej akciji sodeloval z višjim zneskom od 500€ bo nagrajen z dodatnimi 100€ in 13% popustom na vso ponudbo. Skupna vrednost torej 678€.

Člana, ki v tej akciji sodeluje z zneskom 1500€, nagradimo z dodatnimi 500€ in 22% popustom na vso ponudbo.
Ob tem pa vam osebno ponudim še brezplačni kuharski tečaj. Skupna vrednost; 2500€.

Sodelujete lahko tudi tako, da na svojo kartico položite poljuben znesek. Vsota na vašem klubskem računu nima roka uporabe, povečate jo lahko kadarkoli, v veljavo pa z vsemi popusti vred stopi takoj.

Naša restavracija s svojimi cenjenimi gosti je pripravljena na naslednji korak. Tudi tokrat bomo to doslej vedno uspešno zgodbo peljali naprej – skupaj. Z vsemi gosti, člani kluba in tistimi, ki boste to šele postali. Hvala za zaupanje in dober tek!

 

Člani lahko na vašo klubsko kartico položite tudi poljuben znesek in tako sodelujete v ustvarjanju novega poglavja restavracije.

[/toggle]