SPRINTAJTE SI KUPON IN VAŠA VSTOPNICA BO CENEJŠA !!!
Pripišite, da ste povabilo prejeli od restavracije RADHA GOVINDA !

SPRINTAJTE SI KUPON IN VAŠA VSTOPNICA BO CENEJŠA !!! Pripišite, da ste povabilo prejeli od restavracije RADHA GOVINDA !

KJE SE NAHAJA NAŠ PROSTOR ?
Dvorana A2 – KOCKA, druga ulica levo številka 57.

SPRINTAJTE SI KUPON IN VAŠA VSTOPNICA BO CENEJŠA !!! Pripišite, da ste povabilo prejeli od restavracije RADHA GOVINDA !

Vsi vabljeni, da nas obiščete na sejmu NARAVA- ZDRAVJE ! četrtek – nedelja 5-8.11.2015 !

Nudimo vam :

BOŽANSKA DNEVNA KOSILA & TAKE AWAY
KOSILA TUDI ZA VEGANE!
PESTRA PONUDBA IZ SLADKE VITRINE

IZDELKI RADHA GOVINDA – 10% SEJEMSKI POPUST!
DEGUSTACIJA : ghee, gopalada, sladica iz pšeničnega zdroba
MANGO LASSI & AJURVEDSKI ČAJ

Sprintajte si kupon in vaša vstopnica bo cenejša ČLANSKI POPUST 5-23%

Mi smo pripravljeni ! Veselimo se vašega obiska

Nam želite kaj sporočiti ?

Zavedamo se da je komunikacija med nami, ponudnikom storitev in vami kot uporabnikom zelo pomembna. Da bi lahko razumeli vaše potrebe in želje si zelo prizadevamo vspostaviti odprto komunikacijo. Zelo smo veseli za vse vaše predloge in ideje, ter kritike, saj nam tako zelo pomagate, da vas lahko še bolje spoznamo in zadovoljimo. Edino to šteje !
Za vas želimo biti več kot samo dobri, za vas želimo biti odlični !

Svoje predloge, ideje, konstruktivne kritike povejte nam, pohvale o nas pa povejte drugim.

Pišite nam in nam povejte kako se počutite pri nas. Povejte kaj vas moti in kaj bi si vi,kot naš gost želeli. Z veliko mero odgovornosti se bomo potrudili, da vaše pismo ne bo eno izmed mnogih. Skrbno ga bomo preučili.

Kontakt na katerem pričakujemo vaša mnenja :
restavracija@radhagovinda.si

Vaša ekipa Radha Govinda.

za vse ki ste na sejmu spraševali objavljamo:

Recept za HALVO – sladica iz pšeničnega zdroba in sadja

 

Sestavine :
– zdrob 50 g
– maslo 100 g
– sladkor 80 g
– voda cca 400 ml
– poljubno sadje

Postopek:
Karameliziramo sladkor, in zalijemo s tekočino ( lahko je tudi mleko) V drugem loncu na maslu prepražimo zdrob, da postane zlato rjav. Nato tekočno zlijemo preko zdroba, dodamo sadje in kuhamo še nekaj minut.
Pa dober tek !