Združimo moči, pomagaj tudi ti!

Dragi gostje!

Restavracija Radha Govinda je v osmih letih delovanja, v sodelovanju s slovenskim humanitarnim društvom Hrana za življenje, s toplimi obroki razveselila že več kot 70.000 pomoči potrebnih. Restavracija namreč vsak dan podari od 20 do 30 obrokov v posebni, dvojni embalaži, ki ohrani jedi tople.

Socialna stiska narašča in potrebe po kakovostnih toplih obrokih se povečujejo, zato vas v imenu vseh, ki potrebujejo pomoč, vabimo, da se nam pridružite. Združimo moči in skupaj pomagajmo!
Sestavine za en obrok stanejo približno 2 evra. Vabimo vas, da prispevate 2 evra in s tem priskrbite topli obrok nekomu, ki ga potrebuje.

Ekipa restavracije bo iz zbranih sredstev pripravila hrano, humanitarno društvo pa bo, v sodelovanju s centri za socialno delo, poskrbelo, da bodo topli obroki prišli v prave roke.

Da bo vse skupaj bolj osebno, lahko na listek napišete sporočilo, ki ga bomo nalepili na topli obrok. Tako bomo prenesli vaše dobre želje tistim, ki bodo obrok dobili, oni pa bodo lahko napisali sporočilo v zahvalo.
V restavraciji bosta dve tabli – ena z vašimi sporočili in ena s sporočili vaših obdarovancev. Pod tablo bo škatla za prispevke, v katero prispevate 2 € (seveda lahko tudi več) in na listek napišete sporočilo, ki ga prilepite na tablo.

Zvečer istega dne bodo prostovoljci humanitarnega društva spakirali obroke, nalepili vaše sporočilo na embalažo in dostavili obroke tistim, ki jih
potrebujejo.

Vsak mesec vas bomo obveščali, koliko kosil smo podarili s skupnimi močmi, tako da bo vse skupaj transparentno.

S klikom na spodnji gumb (DONATE) lahko kar naši spletni strani preko paypal-a donirate 2 €.

V imenu vseh, ki potrebujejo pomoč, ekipe restavracije Radha Govinda in prostovoljcev društva Hrana za življenje se vam iskreno zahvaljujemo.