Catering

IHStoritev “catering” je namenjena vsem, ki želite svojim najdražjim, prijateljem ali sodelavcem pričarati nepozabno kulinarično doživetje. Na voljo imate že sestavljene jedilnike, lahko pa sestavimo jedilnik po vaših željah.
Ali praznujete rojstni dan, zagovor doktorata ali magisterija, poroko, okroglo obletnico, odhod v pokoj ali kakšen drug dogodek?

V restavraciji Radha Govinda smo specializirani za pripravo vegetarijanskih in veganskih jedi. Prilagodimo se željam in potrebam naših gostov. Kuharji v restavraciji Radha Govinda imajo več kot dvajset let izkušenj s pripravo vegetarijanske hrane. Osrečili smo že veliko lačnih ust. Ker želimo ponuditi gostom samo najboljše, jedi ne vsebujejo mesa, rib in jajc, čebule, česna, gob, poživil, alkohola, aditivov in GSO. Sami izdelujemo sir, jogurt, testenine, kruh, sejtan … Ne uporabljamo gotovih in napol gotovih jedi. Naši gostje vedno uživate sveže pripravljeno hrano, ki je polna pozitivne energije in je odskočna deska za delo, ki ga opravljate.

Vključujemo klasično (sejtan po dunajsko, golaž, pasulj, segedin, sirov burek, musaka …) in mediteransko (testenine, lazanja, njoki, pice, kalcone…), kot tudi vedsko-indijsko kuhinjo (samosa, sabdži, šak, kitri, parate, čapati, rajte, šrikant …), ki ima še posebno vlogo pri pripravi hrane. Jedi so zmerno začinjene in niso pekoče.

Naročite hrano pri nas in se prepričajte, da je Radha Govinda catering prava odločitev, saj bo dogodek, ki ga organizirate, vašim gostom še dolgo ostal v lepem spominu.

Ker želimo, da bo vaše slavje popolno, sprejemamo naročila najmanj 5 delovne dni pred dogodkom.

Naročila sprejemamo po elektronski poštirestavracija@radhagovinda.si vsaj 5 delovnih dni pred prevzemom.

Izberite jedi, ki ustrezajo vašemu dogodku, ali pa se nam oglasite in svetovali vam bomo pri izbiri jedi. Če bi radi videli jedi, ki jih želite naročiti, si oglejte galerijo fotografij Jedi za naročanje – Catering