Video vsebine

RADHA GOVINDA SMO LJUDJE!

Prihaja izjemna priložnost, da vsi postanemo del uspešne zgodbe RADHA GOVINDA.

Akcija se je zaključila 30.9.2015 !

Mitja Bitenc:

»Spoštovane prijateljice in prijatelji, članice in člani Govinda’s kluba! V imenu ekipe priljubljene vegetarijanske restavracije Radha Govinda najprej izrazim zadovoljstvo, da naš klub šteje vsak dan več zadovoljnih članic in članov. Spoznali smo, da je ustvarjanje restavracije skupaj z gosti bistvenega pomena in da nas skupaj čaka še kopica uspehov. Kulinaričnih in poslovnih! Zato postanite del te vse bolj uspešne zgodbe!

…PREBERI VEČ

Novoletna vegetarijanska

pojedina 2012

Duhovni vidik
hrane

Predstavitev vegetarijanske
kuharske šole

Kuharska šola

Živimo v časih, ko nam ni več vseeno, kako se prehranjujemo, saj ima naš način prehranjevanja vedno bolj pomembno vlogo pri našem dobrem počutju in zdravju. Vse več je bolezni, ki pridejo z neprimerno in nepravilno prehrano. To potrjujejo številne zdravstvene organizacije, ki nas svarijo pred tem. Da bi se izognili vsem tem nevšečnostim, smo se odločili, da za vas organiziramo. Kaj se boste naučili na vegetarijanskih tečajih in kuharski šoli? Tradicionalna Vedska kuhinja: je kuhinja, ki temelji na zelo pestri izbiri začimb in živil, katera se med seboj dopolnjujejo, ter pripomorejo k zelo zdravemu načinu prehranjevanja. Hrana je zelo okusna in privlačna že na prvi pogled. Nekatere jedi vsebujejo eksotičen privdih. Klasična kuhinja: tu bomo obravnavali jedi, ki so pogosto na našem krožniku, vendar brez mesa in jajc. Nekateri ljudje so zelo navezani na meso in njegove produkte in bi se jim težko odrekli. Mi vas bomo naučili kako nadomestiti meso in jedem še poboljšati okus. Sem sodijo tudi nekatere italijanske specialitete.

Predstavitev restavracije
Radha Govinda

Zdrava Hrana

Hrana, ki jo pripravljamo je prava paša za oči, izjemne vonjave pa bodo v vas prebudile neverjeten apetit. Raznoliki okusi so zapeljivi, eksotični in gurmanski, vaša želja po dobri zdravi hrani pa bo popolnoma zadovoljena. Kuhinja temelji na ajurvedskih osnovah, s pridihom mediteranske in klasične kuhinje, tako da se na menijih najde za vsakogar nekaj. Vsem ljubiteljem solat je na voljo zelo bogat solatni bar, božanske sladice pa bodo gotovo všeč še tako prefinjenim sladokuscem. Hrana pripravljena v naši restavraciji je energetsko očiščena in prosta karme. Vsi zaposleni kuharji so dolgoletni vegetarijanci, z bogatimi izkušnjami tako na osebnem kot tudi na duhovnem področju. Hrano, ki jo pripravljamo je polna ljubezni in pozitivne energije in bo vaša odskočna deska za delo, ki ga opravljate.

Otvoritev restavracije 25.3.2008