Akcija!

Kuharska šola za eno osebo

475,00  420,00  (DDV vključen)

Poizkusite nekaj novega in poglobite svoje znanje priprave vedskih vegetarijanskih/veganskih jedi na popolni kuharski šoli z zaključno diplomo. Primerna je za vse stopnje predznanja.Hrana, ki jo bomo pripravljali 15 zaporednih ponedeljkov, pa je prava paša za oči in polna izjemnih arom.

KUHARSKA ŠOLA ZA ENO OSEBO + 1X PREDPASNIK: Poizkusite nekaj novega in poglobite svoje znanje priprave vedskih vegetarijanskih/veganskih jedi na popolni kuharski šoli z zaključno diplomo. Primerna je za vse stopnje predznanja.Hrana, ki jo bomo pripravljali 15 zaporednih ponedeljkov, pa je prava paša za oči in polna izjemnih arom.

Kuharska šola temelji na ayurvedi, se spogleduje z mediteransko in obvladuje klasično kuharijo, zato se na jedilnikih najde za vsakogar nekaj. Ta kuhinja izključuje meso, jajca in ribe, vključuje pa vse vrste sadja, zelenjave, mleka in mlečnih izdelkov, žit, stročnic itd. Je zelo uravnovešena in vsebuje vse potrebne sestavine za zdrav razvoj človeškega organizma.

Kuharsko šolo vodi Mitja Bitenc, kuhar z več desetletji izjemnih izkušenj s področja vedske vegetarijanske kuhinje. Kot glavni kuhar se je pilil v mnogih svetovno znanih vegetarijanskih restavracijah po svetu, med drugim v Torontu, Stockholmu, Londonu, s svojim širokim znanjem pa je pripomogel pri zagonih skoraj vseh resnejših vegetarijanskih točk v Ljubljani. Že sedemnajst let uspešno vodi tečaje vegetarijanske kuhinje ter vodi visoko cenjene vegetarijanske kuharske šole.

Kdaj: ponedeljek od 18. do 21. ure

Kje: Podhod Ajdovščina 4 – v prostorih restavracije Manadla

Največje število udeležencev: 10

Število srečanj: 15

S seboj boste prinesli predpasnik, pisalo in posodice, da boste lahko nekaj pripravljene hrane lahko odnesli tudi domov. Na vsakem srečanju boste prejeli tudi recepte, po katerih smo jedi pripravljali, ki jih boste lahko vlagali v svoje mape in tako sestavili celotno zbirko kuharskih receptov (skupaj cca 75 jedi). Ob koncu šolanja boste prejeli tudi diplomoo opravljeni vegetarijanski kuharski šoli.

O datumih kuharskih tečajev vas bomo obvestili takoj, ko bomo restavraciji spet lahko odprli.