Akcija!

Vikend kuharski tečaj za 1 osebo

113,00  100,00  (DDV vključen)

VIKEND KUHARSKI TEČAJ VEDSKA VEGETARIJANSKA KUHINJA ali VEDSKA VEGANSKA KUHINJA + 1X TESTENINE + 1X PREDPASNIK

Izkusite nekaj novega in se naučite kuhati na zdrav način jedi s polnim okusom in polnovrednimi sestavinami vseh vrst sadja, zelenjave, mleka in mlečnih izdelkov, žit, stročnic a brez mesa, jajc in rib. Vedska kuhinja je zelo uravnovešena in vsebuje vse potrebne sestavine za zdrav razvoj človeškega organizma. Z začetnim paketom naših ročno izdelanih testenin in z lepim kakovostnim predpasnikom boste doma lahko skuhali že prvo malo mojstrovino. Primerno za vse stopnje predznanja

Enodnevni nedeljski kuharski tečaj vodi Mitja Bitenc, kuhar z več desetletji izjemnih izkušenj s področja vedske vegetarijanske kuhinje. Kot glavni kuhar se je pilil v mnogih svetovno znanih vegetarijanskih restavracijah po svetu, med drugim v Torontu, Stockholmu, Londonu, s svojim širokim znanjem pa je pripomogel pri zagonih skoraj vseh resnejših vegetarijanskih točk v Ljubljani (Vegedrom, Hestija, Pangea Natura, Holyfood, OM - okusno mobilno, Govinda’s, Food for Life Slovenia. V zadnjih letih poleg vodenja Radha Govinda vegetarijanske restavracije in veganske restavracije Mandala,vodi uspešne in dobro obiskane tečaje vegetarijanske kuhinje.

Vedska vegetarijanska kuhinja, v katere globine se bomo tečajih potopili in jih tudi z veseljem okusili, izključuje meso, jajca in ribe, vključuje pa vse vrste sadja, zelenjave, mleka in mlečnih izdelkov, žit, stročnic itd. Je zelo uravnovešena in vsebuje vse potrebne sestavine za zdrav razvoj človeškega organizma.

 

Kdaj:od 10:00 do 16:00 ure (sobota ali nedelja)

Kje: Podhod Ajdovščina 4 – v prostorih restavracije Mandala

Največje število udeležencev: 10

 

O datumih kuharskih tečajev vas bomo obvestili takoj, ko bomo restavraciji spet lahko odprli.