Testenine

Naše hišne testenine Radha Govinda vas ne bodo pustile ravnodušnih. To so najkakovostnejše ročno izdelane testenine domače proizvodnje, ki so plod dolgoletnih kuharskih izkušenj in jih odlikuje nežen svilnat okus. Izdelujejmo jih z ljubeznijo, zato imajo svoj karakter in dušo.

Za vas izdelujemo: tanke, široke in kodraste rezance, školjke, polžke, kratke polžke, rožice, svedre, kanelone, špagete in testo za lazanje.

Okusi in barve testenin: rumene – s kurkumo, zelene – s špinačnim sokom, vijolične – s sokom rdeče pese, oranžne – s paradižnikovim sokom.

Za izdelavo testenin uporabljamo: pšenični zlati durum zdrob, črno moko tip 1100, polnozrnato pšenično moko, pirino moko in ajdovo moko.
Na vse naše testenine vam ponujamo garancijo kakovosti. V primeru, da vam testenine ne bodo všeč, jih lahko z računom prinesete nazaj, denar pa vam bomo povrnili.

Naše izdelke Vam bomo poslali preko podjetja GLS z možnostjo plačila po povzetju. Zaradi oteženega delovanja služb vas naprošamo, da je minimalni znesek nakupa 10 €. Hvala za razumevanje.