Spoštovani gostje!

 

Obveščamo vas, da bomo imeli od srede 23 do sobote 26 avgusta, v naši restavraciji skrajšano ponudbo v samopostrežnih barih.

Na voljo bo cca.10 različnih jedi, zato bomo imeli meni po enotni ceni – mali krožniki 7,50€ oziroma krožnik za malico 5,50€.

V tem času v centru Ljubljane poteka prireditev  ”Ljubljanska noč”, kjer sodelujemo s pestro kulinarično  ponudbo.

Vabimo vas, da nas obiščete. na lokaciji Hribarjevo nabrežje 

(ob Ljubljanici nasproti pizzerije Ljubljanski dvor).

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.
Vaša ekipa Radha Govinda

Hrana, ki jo pripravljamo, je prava paša za oči, izjemne vonjave pa bodo v vas prebudile neverjeten apetit. Raznoliki okusi so zapeljivi, eksotični in gurmanski, Vaša želja po dobri, zdravi hrani bo popolnoma zadovoljena. Kuhinja temelji na ajurvedskih osnovah, s pridihom mediteranske in klasične kuhinje, zato se na jedilniku najde za vsakogar nekaj. Vsem ljubiteljem solat je na voljo bogat solatni bar, božanske sladice pa bodo zagotovo všeč še tako prefinjenim sladokuscem. Hrana, pripravljena v naši restavraciji, je energijsko očiščena in prosta karme. Vsi zaposleni kuharji so dolgoletni vegetarijanci z bogatimi izkušnjami na kulinaričnem, kot tudi na duhovnem področju. Hrana v naši restavraciji je polna ljubezni in pozitivne energije, zato je odlična odskočna deska za delo, ki ga opravljate.
Želimo vam obilo kulinaričnih doživetij in užitkov v hrani do polnega zadovoljstva.
Vaša ekipa Radha Govinda

 

PONEDELJEK, 21.8.2017

TOREK, 22.8. 2017

SREDA, 23.8. 2017

ČETRTEK, 24.8.2017

PETEK, 25.8. 2017

SOBOTA, 26.8. 2017